WK綜合論壇, WK综合论坛

查看:1030 回復:4 發表於 2020-1-4 19:43:08
累計簽到:1303 天
連續簽到:8 天
楼主

[短篇] 港女家姐自白… [複製鏈接]

港女家姐自白…  N4 `' Q* T* E+ P% F. D( Q6 S1 P
趁住屋企無人,又成幾個月無俾人扑過。我又忍不住做埋啲變態嘢。除褲淨係着住件畢業袍,入面真空全裸咁係屋到行嚟行去,又行出露台企,專登比風刮起件袍,好似想分享我自豪嘅A4 腰比街坊睇。之後就係大廳對住塊鏡擺性感post, 係袍邊露下我個32C波邊, 又扒係地下用個patpat係咁對住塊鏡自己係到搖,搖到件袍sir 晒落嚟show咗我個大屁股出嚟。。少晒太陽所以都幾白幾滑,屁罅中間可以清楚見到自己個西,因為好少機會睇到所以不其然伸手用手指撥開佢睇下佢入面,一摸先知自己已經係咁出水下面濕晒,成手都係白色漿,望住塊鏡睇得唔係好清楚,就好似狗仔痾尿咁抬起一隻腳,雖然前排係咁發姣幾乎晚晚做愛,有時仲一晚幾次,見到仲係好粉紅色,都放心咗啲。當我忍唔住塞咗我手指入去玩咗幾下準備自慰之際。屋企大門突然打開咗,我媽媽爸爸同兩個細佬入咗嚟全部發呆咁望住我。。我媽媽就好嬲咁話我做乜成日都係咁,上次已經搞到成家雞犬不寧點解仲唔夠,仲話寧願我出去做雞比人玩都唔好攪到屋企人,係咁鬧我賤格連畜牲都不如。。我嗰刻無講嘢,淨係企番起身用件袍遮住自己就走番入房喊。。但仲聽到我爸爸安慰緊我喊緊嘅媽媽。我喊到攰就不經不覺瞓咗。。聽到出面碗碟聲先知就嚟食飯。。一家人幾醜始終都要見面,我唔敢再Tshirt底褲出去,唯有着到密密實實好似出街食飯咁出房。。一出到去見我爸爸係到睇電視無望我,細細佬就低頭唔咁望繼續打機。大細佬本來就好開心咁想叫我,但係我媽媽瞪咗一眼佢就無出聲。。淨係同我打咗個眼色就繼續撳電話。。。我呀媽就突然同我講,話知我唔舒服所以準備咗一份比我番房食。。。我聽完又忍不住眼淚就細細聲講咗句唔該就番咗房。。之後都係呀媽攞咗入嚟。。我一路食佢一路望住我。。本以為佢會開聲鬧我。但佢粒聲都無出,淨係望住我。突然佢用手摸我個頭同掃我啲長頭髮。。掃到第二下時我就忍不住大聲喊咗出嚟。。攬住佢係咁講對唔住。。佢繼續掃我背。。話我大個咗好多嘢都無所謂。。但係佢仲要照顧兩個細佬所以都希望我諒解。。安慰我話我似我爸爸咁靚。。咁多人追。。要我應承佢唔好再係屋企攪。。我話咗以後唔會之後再比佢抱多陣佢就執番啲碗碟走番出廳自己一個人食飯。。。
- E: b5 U' g! p. g9 W/ |
4 ?4 L9 Y. t- C1 p0 o8 P7 _  X1 D% c5 N7 M" g
收藏收藏 贊贊(0)
把本文推薦給朋友或其他網站上,每次被點擊增加您在本站積分︰1宣傳
桃妖视频站,海量在线视频任你播

尚未簽到

沙发
VIP精品區,資源無限好賺金任務區,輕松賺金幣
加入VIP,享受高級特權宣傳賺金又升級,超級棒
累計簽到:1488 天
連續簽到:10 天
板凳
VIP精品區,資源無限好賺金任務區,輕松賺金幣
加入VIP,享受高級特權宣傳賺金又升級,超級棒
這個我收藏了!謝謝分享!WK的資源越來越豐富,這少不了大大的辛勞!
累計簽到:171 天
連續簽到:1 天
地板
很讚的文章,謝謝咯!相信WK因為有你而更加精彩!

回復樓主 親!! 早上好! 心底有WK、心情就會飛翔,心中要個希望、笑容就會清爽!

分享同時學會感恩,一句感謝的話語,就是最大的支持!  歡迎交流討論